Tour De Vepříkov 2011

08.07.2011 07:00

Napsali o nás : Jaroslav Benák - Vysočina-news

Tour de Vepříkov má dost příznivců 

Sbor dobrovolných hasičů a Cyklistický klub z Vepříkova společně uspořádali v úterý 5. července třetí ročník Tour de Vepříkov. 

Počasí ráno nevypadalo příznivě, ale naštěstí se umoudřilo a byl krásný sluneční den. Pořadatelé připravili dvě cyklistické trasy. První o délce dvaadvaceti kilometrů byla odstartována v 10.00.Odpoledne ve 13.00 se jela trasa o délce osmnácti kilometrů určená především dětem. Pro děti byla připravená také jízda zručnosti. Tour de Vepříkov má velkou oblibu cyklistů.
„Prvního ročníku se účastnilo 38 cyklistů. Loni už bylo 108 účastníků a letos absolvovalo rekordních 126 přátel cyklistiky,“ uvedl Jiří Piskač, jeden z hlavních pořadatelů akce. Tour se účastnili nejen cyklisté z blízkého okolí. Ludmila Kuldová z Kutné Hory po loňské premiéře jela i letos obě trasy. K vidění byly nejen supermoderní kola, ale na veteránu v dobovém oblečení jel Kamil Stehno z Vepříkova.
Všichni účastníci Tour de Vepříkov obdrželi pamětní list a drobný dárek

 

vep-jizda-zrucnosti.jpg

Jízda zručnosti

Tour de Vepříkov má dost příznivců

Druhá trasa 

vep-kamil-stehno.jpg

Kamil Stehno v dobovém oblečení

 A já děkuji všem členům , kteří nám s vyjížďkou pomohli a pevně věřím ,žě se příští rok zapojí i ostatní - M...l, ...   .

 

 Mates